За нас

Добре дошли в интернет страницата на агенция за недвижими имоти „Галера пропъртис“ ЕООД.

Компанията е основана през 2004 г. от екип квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на търговията с недвижими имоти и строителството. Развиваме дейността си на цялата територия на България и основно в област Варна и по Черноморското крайбрежие.
Този сайт е създаден, за да улесни нашите клиенти и осигури достъпна и пълна информация за дейността ни и услугите, които предлагаме. Тук можете да намерите разнообразни оферти за продажба на имоти с техните описания и цени.Целта ни е да ви бъдем полезни със своя професионализъм, като отговорим на вашите специфични изисквания в търсенето на най-подходящия апартамент, къща или офис.
 

Основната ценност на ГАЛЕРА ПРОПЪРТИС са нашите клиенти.
Целите на нашата компания, можем ясно да разграничим в четири основни компонента:

   1. Осигуряване на професионална помощ на клиентите.
   2. Гарантиране на пълна сигурност и прозначност на сделките с недвижими имоти.
   3. Спестяване на време, пари и енергия на нашите клиенти.
   4. Осигуряване на пълно съдействие в хода на сделката и до самия й край.

Агенция за недвижими имоти „Галера пропъртис” ЕООД предлага широка гама от услуги, свързани с покупка, продажба и отдаване под наем  на жилища, бизнес имоти и парцели.. На всички клиенти, обърнали се към компанията, се гарантира високо качество на обслужване, предоставяне на навременна информация за търсенето и предлагането на имоти, правна подкрепа.

• Предоставяне на оферти за покупко-продажба на недвижими имоти в България, търговски сделки с недвижими имоти и последващите действия.

Нашите опитни специалисти могат да ви помогнат в краткосрочен план да реализирате максимална полза от всяка сделка с различните видове имоти: апартаменти, къщи,  луксозни вили, парцели, офиси, магазини, производствени и складови площи;

• Съдействие при намиране на най-изгодните оферти за жилищни и търговски помещения.

Предоставяме на клиентите си богата база данни за имоти, която се отличава с много и различни предложения. Тя ще помогне както на тези, които искат да си купят евтин апартамент или офис, така също и на тези, които се интересуват от луксозни имоти. Базата данни съдържа оферти за различните типове жилища ново и старо строителство, жилища в строеж и предложения от вторичния пазар на недвижими имоти;

• Търсене и предлагане на имоти под наем

Квалифицираните ни брокери ще ви помогнат да оформите договорите за наем или аренда, в пълно съответствие с действащото законодателство;

Ремонтни дейности и преустройства

Нашите експерти ще подготвят за вас проектната документация за реконструкция и ремонт на имота, в рамките на проекта и техническото задание. Разполагаме със специалисти, които ще извършат качествено и в срок необходимите строително монтажни работи.

Правни услуги и консултации

Наши специалисти участват като консултанти по сделката на всички етапи, като помагат при оформяне на документацията, в съответствие със законите на Република България.
Осигуряваме пълно съдействие при проверката на собствеността и подготовката на документите за покупко-продажба, проверка за вещни тежести (законови или договорни ипотеки, възбрани, учредени или запазени ограничени вещни права). 

Акценти в дейността на ГАЛЕРА ПРОПЪРТИС:

• Висококачествени услуги

ГАЛЕРА ПРОПЪРТИС е една от водещите компании за недвижими имоти в гр.Варна. Дейността ни е насочена към предоставяне на най-високо качество на услугите. Ние непрекъснато се развиваме и усъвършенстваме нашето ниво на обслужване на клиентите.

• Опит на пазара на недвижими имоти 

От самото си създаване през 2004 г. до днес, сме се утвърдили като стабилен и надежден партньор в сделките с недвижима собственост. В резултат на досегашната си работа компанията е натрупала знания, опит и отлична репутация сред своите клиенти.

• Професионализъм на персонала 

ГАЛЕРА ПРОПЪРТИС разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, запознати с всички тънкости и нюанси в сферата на недвижимите имоти. Професионализмът на нашите специалисти се гарантира както от собствена система за обучение и развитие на персонала, така и чрез  участие в различни курсове и семинари по актуални пазарни въпроси, свързани с недвижимата собственост.


• Реклама и разпространение на информацията 

Щателното и ежедневно проучване на различна информация, дава възможност на специалистите във фирмата да получат най-актуалната и пълна информация за пазара на имоти. Ето защо в ГАЛЕРА ПРОПЪРТИС можем да ви помогнем да направите най-добрия избор, професионално и при максимална защита на Вашите интереси.


• Сигурност на сделките 

Грижата за надеждността и сигурността на сделките винаги се поставя на първо място от нас. Ето защо, ние, от една страна, оказваме правна подкрепа за всички сделки, а от  друга страна, гарантираме професионалната отговорност на своите служители.

• Екипът на ГАЛЕРА ПРОПЪРТИС се отличава с:

  • Индивидуален подход към всеки клиент и към всяка сделка, което позволява да се вземат предвид интересите на всички страни по сделката. 
  • Уважение и внимание към клиента и към неговите проблеми. 
  • Високи изисквания към себе си и работата.
  • Професионална грамотност при реализиране на сделките
  • Умело разрешаване на възникналите правни въпроси и казуси в хода на сделките.
  • Големият практически опит на служителите и тяхното желание за работа ще задоволи очакванията и на най-взискателните клиенти.

• Пълен набор от услуги 

ГАЛЕРА ПРОПЪРТИС може да съдейства в решаването на всички въпроси, свързани със сделките с недвижими имоти.


• Организация на дейността 

ГАЛЕРА ПРОПЪРТИС се отличава с професионален, системен подход към работата, използване на съвременни бизнес методи, постоянен мониторинг на качеството на извършваните услуги. Ние обичаме работата си и се стараем да я вършим добре.


Баланс "Галера" ДЗЗД